Bootcamp

Zoek je een goed alternatief voor binnen trainen en ben je graag buiten?

Dan is Bootcamp iets voor jou.

Jurgen-Bootcamp

Wat is Bootcamp

Bootcamp is een afwisselende training voor mannen en vrouwen. Je traint individueel en in teamverband aan je conditie door intervaltraining en spierversterkende oefeningen. Intervaltraining is een effectieve en efficiënte manier om vet  te verbranden, je uithoudingsvermogen te verbeteren en je spieren te versterken. Bij een bootcamptraining passen we intervaltraining toe door het in hoog tempo afwisselen van cardio- en krachtelementen. Dit is één van de meest effectieve trainingstechnieken om af te vallen. Je gaat je beter voelen en dat is ook goed voor je zelfvertrouwen. Je krijgt meer uithoudingsvermogen en kracht, je wordt behendigheid en leniger. Zo bereik je snel resultaat, of je doel nu meer kracht is, een betere conditie of een paar kilo’s afvallen. Het trainen in de buitenlucht zorgt voor een betere verbranding in je lichaam wat afvallen extra stimuleert. De training is geschikt voor alle fitnessniveaus en uitdagend voor iedereen.

Waar worden de trainingen gegeven

De trainingen vinden plaats in de bossen van Landgoed Ter Braakloop en de Brekxsche Hoven. Een natuurgebied met bossen, zandheuvels en vennen wat ligt aan de rand van Heukelom, Berkel-Enschot en Oisterwijk. Een zeer afwisselend terrein wat ervoor zorgt dat we met de trainingen volop gebruik kunnen maken van de natuur.  Uiteraard gaan we met respect om met het natuurgebied en heb ik een betredingsvergunning om training te mogen geven in het gebied.

Kijk voor meer informatie over Brabants Landschap op  https://www.brabantslandschap.nl/

Tijdens de wintertijd trainen we in de avond bij Strandbad de Rauwbraken

Begin- en eindpunt

De bostraining begint en eindigt op de parkeerplaats hoek Sparrendreef en Hoevenseweg in Heukelom. Sleutels en overige spullen kun je in bewaring geven bij de instructeur. Zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent.

Trainingstijden

woensdag   19:30 – 20:30 uur
zaterdag     08:30 – 09:30 uur

Trainen op je eigen niveau

Beginners en gevorderden trainen samen en ieder op hun eigen niveau. De trainingen zijn daarom zo opgebouwd dat alle niveaus samen kunnen trainen. Dit kan ook omdat er goed wordt samengewerkt en beginners direct geholpen worden. Iedereen doet wat voor hem of haar haalbaar is en werkt aan zijn eigen doel!

Hoe werkt het?

De eerste training is altijd gratis zodat je kunt ervaren wat Bootcamp is. Je proeft de sfeer binnen de groep en ontdekt of bootcamp echt iets voor jou is. Wil je vervolgens mee blijven doen aan de Bootcamptrainingen, dan heb je hiervoor een strippenkaart nodig.

  • 6 strippenkaart   | 2 maanden geldig | €   41,50
  • 12 strippenkaart | 4 maanden geldig | €   75,00
  • 18 strippenkaart | 6 maanden geldig | € 102,00

Meer weten:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

sportvasten